Avui en dia, l’odontologia té com a objectiu principal la prevenció de malalties dentals, de manera que la millor manera de començar a preservar la salut bucodental dels teus fills és portar-los al dentista des que són petits.

La cura de la salut bucal dels nens és molt important, ja que el seu correcte desenvolupament pot influir tant en el creixement dels ossos maxil·lars, com en la fonètica i la respiració. A Dent Al estem preparats per atendre els més petits adequant tota la nostra infraestructura a les seves necessitats.

Tal com succeeix en molts altres aspectes de la salut, la cura dental que rebem de petits marca la nostra salut bucodental per a tota la vida. La dentició primària no només és important perquè els nens puguin parlar i mastegar correctament, les dents temporals també preserven l’espai necessari perquè les dents permanents puguin erupcionar correctament. A més, l’edat infantil és una etapa d’aprenentatge ideal perquè els nens aprenguin a seguir uns correctes hàbits d’higiene que els acompanyin per sempre.

Sol·licita cita i et truquem per confirmar-la

  Accepto la Política de Privacitat

  Els odontopediatres són la figura indispensable per fer que tot sigui possible, de manera que s’encarreguen de:

  Mantenir la salut oral des del principi.

  Aplicar tractaments específics per a nens i adolescents.

  Educar els més petits amb bons hàbits de salut oral.

  Primera visita y cures dentals

  Els riscos dentals comencen en el moment en que erupciona la primera dent de llet. Per això cal netejar les genives i dents del teu nadó amb un drap mullat. Cal portar al teu fill a la primera visita dental sis mesos després de l’erupció de la primera dent de llet o abans que compleixi el seu primer aniversari. Això serveix per detectar qualsevol problema dental i ajudarà al fet que el nadó se senti bé a la clínica dental. A partir d’aleshores, s’ha de portar el nen a les visites periòdiques amb l’odontopediatra perquè aquest realitzi un seguiment de la seva dentició.

  Diferència entre el dentista i l’odontopediatra

  La diferència entre un dentista i un odontopediatra s’assembla a la distinció entre un metge i un pediatre. El dentista és capaç de tractar els problemes del nen, però l’odontopediatra compta amb més coneixements específics de la fase de dentició primària i mixta, a més de comptar amb les eines educatives i comunicatives per aconseguir la bona conducta de nens i adolescents.

  En definitiva, l’odontopediatria és la branca de l’odontologia que té cura de la salut oral dels nens i adolescents i que té com a objectiu prevenir i tractar tots els problemes dentals que sorgeixin tant durant la dentició temporal com a les dents permanents.

  Tractaments

  Consulta tot el que podem fer per tu