Unim disseny i confort, per a la satisfacció dels nostres pacients i ser la teva clínica dental a Sant Joan Despí.

clínica dental Sant Joan Despí

Dent Al és una clínica en la qual hem unit disseny i confort, perquè els nostres pacients se sentin en un ambient relaxat. Comptem amb unes instal·lacions d’última generació, adequades per donar cobertura a totes les edats i especialitats de l’odontologia.

Disposa d’una sala d’espera amb totes les comoditats perquè el teu temps d’espera sigui agradable. Les instal·lacions estan equipades amb tres boxes amb les tecnologies més recents, com la càmera intraoral, amb la qual podem mostrar a tots els nostres pacients l’estat de la seva boca, sala de raigs X i una zona d’esterilització on utilitzem un control químic i biològic segons les Normes ISO 11140: 2005, 11138: 2005 i 17665: 2007.

RESERVA ARA LA TEVA CITA

Dent Al, la Clínica Dental Sant Joan Despí, va ser fundada per la Dra. Núria Alamañac Martín (COEC 4393). Es caracteritza per l’experiència i el constant creixement en tecnologia innovadora en prevenció, diagnosi i tractaments per garantir els millors resultats per als nostres pacients. La salut bucodental dels nostres pacients és la prioritat de Dent Al.

Si busques una clínica Dental a Sant Joan Despí de referència has arribat al lloc indicat. Pots demanar cita o visitar-nos de dilluns a divendres de 9:00 a 14h:00 i de 15:30 a 20:00h.
Els nostres tractaments dentals engloben totes les especialitats: estètica dental i blanquejament dental, implants dentals, pròtesis, periodòncia, ortodòncia, odontopediatria, ortodòncia invisible …
Aquí pots veure tots els nostres tractaments.

Sol·licita cita i et truquem per a confirmar-la

Accepto la Política de Privacitat

Tractaments

Consulta tot el que podem fer per tu

VEURE TRACTAMENTS