L’odontologia va deixar de ser només una especialització que s’encarrega de la salut de les dents i genives fa molts anys. Avui en dia, l’odontologia estètica o cosmètica és una branca igual d’important que l’odontologia restauradora i moltes persones es beneficien dels seus tractaments per millorar la seva aparença com ho fan amb la cirurgia estètica o amb un nou pentinat. I és que a ningú li passa per alt la importància que té el somriure a la imatge de les persones. Per això cada vegada són més els pacients que canvien la seva aparença a partir del seu somriure.

Els tractaments d’odontologia estètica consisteixen en alinear, blanquejar, reformar o reparar les dents. Carilles dentals, pròtesis de zirconi, empastaments estètics, ortodòncia, cirurgia de genives i blanquejament dental són alguns dels tractaments en estètica dental més utilitzats. Els nostres especialistes en estètica recomanen cadascun d’ells d’acord amb les demandes i el diagnòstic de cada pacient. En cas que hi hagi alguna càries dental o que les genives estiguin inflamades, s’ha de tractar el problema abans d’iniciar el procediment cosmètic dental.

Sol·licita cita i et truquem per confirmar-la

  Accepto la Política de Privacitat

  Tractaments en odontologia estètica

  Empastaments estètics

  A més d’emplenar les cavitats que les càries dentals han provocat en les teves dents, els empastaments dentals compleixen també una funció estètica. Els avenços realitzats en els materials han permès que s’utilitzin compostos del mateix color de la dent que conserven una imatge natural a més de proporcionar una restauració duradora.

  Carilles dentals

  Si les teves dents estan danyades, descolorides, astellades o mínimament apinyades, les carilles dentals poden solucionar tots aquests defectes. Es tracta d’unes fines làmines fetes de porcellana o composite que s’uneixen a la part frontal de les dents i permeten modificar gairebé totes les seves característiques. Moltes celebrities les han utilitzat per modificar el seu somriure de manera immediata i gairebé permanent.

  Pròtesis de zirconi

  El zirconi és un material ceràmic que té propietats funcionals i estètiques molt semblants a les de les mateixes dents. La seva utilització per a la fabricació de pròtesis aconsegueix rehabilitacions molt naturals i lliures de metall.

  Ortodòncia

  No serveix de res tenir unes dents blanques i perfectes si no estan ben alineades. L’ortodòncia alinea les dents aconseguint una mossegada ideal i un somriure bonic. Gràcies a les noves tècniques amb brackets ceràmics, brackets linguals o ortodòncia invisible INVISALIGN® les teves dents s’alinearan sense que ningú se n’adoni.

  Tractaments

  Consulta tot el que podem fer per tu