Què són els implants dentals?

Són additaments, com arrels artificials, creats per substituir dents absents o perdudes per qualsevol causa, capaços d’integrar-se a la boca fins al punt de conviure de forma sana i totalment natural amb la resta de teixits a la boca. Després de la seva col·locació dins el maxil·lar o de la mandíbula, serveixen perquè, una vegada que estiguin osteointegrats, donin suport a les noves dents artificials que s’hi uniran.

Els implants dentals es poden utilitzar per reemplaçar una sola dent, diverses peces dentals o, fins i tot, tota la dentadura. El principal objectiu d’aquesta substitució és restaurar la funcionalitat de les dents perdudes així com l’estètica del somriure de la manera més semblant a les dents naturals.

El fet de ser l’únic tractament rehabilitador que imita a la perfecció totes les característiques de les dents naturals fa que els implants dentals es converteixin en la millor solució per recuperar qualsevol nombre de dents perdudes.

Sol·licita cita i et truquem per confirmar-la

  Accepto la Política de Privacitat

  Avantatges dels implants dentals

  El tractament amb implants dentals té moltes avantatges respecte a les altres opcions per recuperar les dents perdudes (ponts dentals i dentadures). Els implants no afecten per res a les dents sanes del seu voltant. A més, gràcies al seu procés d’integració a l’os, són una rehabilitació molt estable que no només sembla i senta com una dent natural, sinó que a més preserva els canvis en els ossos i els músculs del sistema masticatori, que d’altra manera es modificarien provocant un aspecte envellit.

  Dents en un sol dia

  Hi ha diverses tècniques de col·locació dels implants dentals i la fase d’estudi realitzada pels especialistes és la que determinarà el tractament d’elecció per a cada cas.

  El procediment d’osteointegració tradicional requereix que l’implant estigui completament fixat a l’os abans de fixar la dent definitiva. Això vol dir que cal esperar entre 3 i 6 mesos abans de sotmetre a la segona intervenció per recuperar la dentadura.

  Afortunadament, els avenços en implantologia dels últims anys han permès escurçar els terminis de tal manera que avui dia, en alguns casos, es poden recuperar les dents en un sol dia. Gràcies al procés d’osteointegració dinàmic, els pacients indicats poden rebre la pròtesis dental fixa durant la mateixa intervenció de col·locació de l’implant, el que es coneix amb el nom de càrrega immediata. Aquesta important novetat permet que els pacients obtinguin les seves dents en un sol dia, recuperant l’estètica i la confiança en si mateixos des del mateix moment en que acaba el tractament.

  L’especialització dels nostres implantòlegs i l’ús de les tècniques més avançades permet que el percentatge d’èxit dels implants dentals sigui molt alt, tant en el procediment convencional com en la càrrega immediata.

  Tractaments

  Consulta tot el que podem fer per tu